tisdag 6 december 2011

1 månad kvar

Den efterlängtade dagen närmar sig och idag är det bara 1 månad kvar. Hemma har vi fullt upp med olika förberedelser, jag hade aldrig kunnat drömma om hur mycket tid det tar. Vissa saker har vi fått jaga runt febrilt andra har ordnat sig på en gång. Samtidigt är det otroligt roligt och jag tror att det kommer infinna sig en liten tomhetskänsla när vårt bröllop är över. I ett års tid har vi sparat ihop till en budget, pratat bröllop var och varannan dag och nu de sista månaderna fixat och ordnat.
Idag blir det besök hos sömmerskan för att prova klänning, lämna tygprover till marskalkernas och näbbens flugor samt till lilla ringkudden som Lilleman även ska bära med min vackra ring på. Den ska jag hämta till helgen och det ska bli så spännande att äntligen få se den i verkligheten!

Ikväll åker lilla familjen in till Lillemans faster som ordnat ett välgörenhetsevent på sitt jobb. Där ska vi lämna kläder till Litauenhjälpen, köpa galgar till förmån för Bangkoks kvinnor som lever i slummen samt passa på att gå och fika tillsammans, känns bra att förgylla tisdagskvällen och samtidigt göra något bra för själen!

1 kommentar:

  1. Faster ser så frame mot att träffa Nilsemannen och alla här är så glada för att ni kommer och sänker kläder, köper galgar och gör skillnad! KRAM

    SvaraRadera