onsdag 4 januari 2012

Time For Wedding

Vårt egendesignade hjärta har varit med på allt som vi har tryckt och nu har jag eventuellt använt filen för sista gången för att visa er hur det ser ut. Om två dagar är jag gift med världens bästa mannen i huset. Hjärtat bultar, huvudet snurrar och jag har tusen saker på gång samtidigt.
All mat lagar vi (familj och vän) själva och det är underbart att se hur det tar form och framförallt smak. Alla dekorationer fixas av oss och våra härliga familjer, det känns fantastiskt att kunna ordna allt detta tillsammans samtidigt som vi har en liten Lilleman som kräver ständig uppmärksamhet mitt i värsta 3-års trotset. Man kan om man vill!
Listan inför morgondagen då vi har en heldag med saker att göra är lång så en god natts sömn ska bli härligt och när jag skriver på bloggen igen är jag FRU.

K R A M

5 kommentarer:

 1. Ser fram emot att få vara med er denna stora dag :) Kram Karin

  SvaraRadera
 2. Lycka till med allt och jag lovar att du kommer bli en fantastisk brud till din prins!

  Många kramar till er Sara

  SvaraRadera
 3. Kommer ihåg den pirriga känslan, all tid, all planering, nu ska allt klaffa på den perfekta dagen... och det kommer det att göra! Släpp allt imorgon och bara NJUT av varje sekund!!!

  Kram
  Sophie

  SvaraRadera
 4. Åh tänker så på er och är övertygad om att solen kom idag just för er! Önskar er all lycka!! Kramar

  SvaraRadera
 5. Lördag kväll , dagen efter er fantastiska bröllopsdag. Vi är nu dödströtta...men vilken dag fantastisk, underbar, rolig och ni var otroligt vackra det finns inte ord. Kram Åsa-Pelle

  SvaraRadera