onsdag 11 juli 2012

Kvällsnöje


Igår hade vi en helt fantastisk dag! Många dagars oro släppte när vår lilla bebis vinkade till oss från magen och allt såg bra ut ♥ . Bebisen är beräknad till Lucia - 13e december. Efter månader av kräkningar, illamående och ett trist humör är dagarna numera lite bättre och jag orkar lite mer även om jag nog får vänta länge på min vanliga energi. Lilleman är förväntansfull och pussar på magen flera gånger varje dag, liten kille ska bli storebror - fantastiskt!

På kvällen tillbringade jag sedan en stund i köket med att laga köttbullar. Jag använde det lättaste receptet där man steker dem i ugnen. De får inte så mycket färg men jag lägger dem ändå i frysen och steker till dem på plåten så då blir de fint gyllenbruna! Receptet hittar du här.

Nu öser regnet ned och tålamodet med det trista vädret börjar ta slut, vad ska man hitta på när det är ständigt mörka skyar och blöta gräsmattor? Vad gör ni?

1 kommentar:

  1. Härligt med ett nytt liv som växer och som vi alla längtar efter att få möta och följa. Kram från en längtande farmor.

    SvaraRadera