lördag 23 juli 2011

Spanien
I en veckas tid har vi varit i Spanien, i lilla mysiga byn La Cala De Mijas tillsammans med Lillemans farmor, farfar och kusiner med föräldrar. Lilleman har badat, simmat, hoppat, plockat snäckor och stenar, ätit glass i stora lass och lekt med tjejkusinerna! Det har varit en härligt lugn vecka med god mat, dricka och tillsammanstid med familjen. Jag kan verkligen rekommendera barnfamiljer att åka dit! Tvättmaskinen rullar här hemma, huset är dammsugat, mina killar sitter i badet och snart är det kvällen efter en lång dag på resande fot. Kvällen kunde varit underbar om jag inte hade haft hela munnen full av blåsor som gör något djävulskt ont, bedövningssalvor och bakteriedödande medel i all ära men det enda som hjälper tillfälligt är en isbit men så fort den är slut är friden slut... Har ni någon dunderkur?

2 kommentarer:

  1. Tack Nils, Erika-Erik för att ni ville åka med oss till Spanien , vi är så tacksamma för att vi har möjligheten att ge er en möjlighet att åka med. Alla dessa underbara minnen med Nils och er är just de minnen som vi skall plocka fram när det känns lite grått-trist och det är de minnen som vi skall bära närmst våra hjärtan för vi skall ha dem med oss hela livet och ge dem vidare till de som kommer efter. Kram Farmor-farfar.

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag har en tävling i samarbete med Solentro. Alla som tävlar får 150kr att handla för. Hoppas du vill vara med! :D kram!

    SvaraRadera