fredag 16 mars 2012

Fräsch gino



Solen skiner och Lilleman och jag har haft en mysig lekeftermiddag utomhus efter jobbet, extra härligt var det att slippa hämta på dagis då Lilleman haft fredagsmys med sin morfar hela förmiddagen. Efterrätten till kvällens middag hos goda vänner är förberedd, det blir en variant av Leilas fräscha gino från www.recept.nu.


Jordgubbar

Hallon

Bananer


(till 4 pers)


100 g vit choklad

1/2 dl kokos

1/2 dl råsocker


Sätt ugnen på 200 grader, grillvärme. Skiva frukten och fördela den i portionsskålar eller en ugnsform. Riv eller hacka chokladen och blanda med kokos och socker. Fördela över frukten. Sätt in desserten i ugnen, högst upp. Ha ugnsluckan öppen och kolla formarna hela tiden, när chokladblandningen fått lite färg är det färdigt. Servera med en skopa vaniljglass!


För mer smak riv ned en gnutta ingefära i chokladblandningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar