söndag 4 mars 2012

Siam Ocean World
En eftermiddagsutflykt i Bangkok gick till Siam Ocean World, i ett av de största shoppingcentren Siam Paragon fanns det ett otroligt stort undervattensland i källaren. Bland aqvarium stora som hus sprang Lilleman omkring och tittade på allt från pingviner, hajar, maneter och stingrockor. Sjöstjärnor och sköldpaddor fick man klappa på och i en av de stora dammarna kokade ytan av pirayor. Hela turen avslutades med en 5D bio som handlade om havet och dess natur. Lilleman tyckte allt skakande, ångande och sprutande från stolarna var lite otäckt så han satt tryggt i sin mammas knä.


Idag är det en vecka sen vi kom hem och på något sätt känns värmen, solen och semestern långt borta. Det enda som påminner oss är solbrännan som sakta flagnar och jetlagen som följt oss hela veckan... Vi har redan börjat kolla på ny långresa även om det ligger långt fram i tiden, detta var verkligen semester när det är som bäst!


2 kommentarer:

  1. Härligt att ha alla bilder så man kan uppleva allt om igen,om igen....men det känns också kul att längta till något nytt det förgyller vardagen och tänk vad lycklig lottade ni är som har möjligheten att kunna leta nya resor..det är inte alla som har det. Hoppas vi kan ses fredag. ha en bra aarbets vecka. Kram Åsa, pussa Nils från farmor.

    SvaraRadera
  2. Åh visst känns det som man aldrig varit borta när man kommer hem igen...
    Härligt att se bilder från er underbara semester!
    Kramar

    SvaraRadera