måndag 19 september 2011

Avslappnat

På vardagskvällarna när diskmaskinen skvalpar och tvättmaskinen rullar så det är ett jämt sus i huset känner jag mig avslappnad. Det är härligt att veta att klädhögen minskar och köket är undanplockat. Dock hade jag gärna sett att vår tvättstuga var lite mer lik den som är på bilden, större och välorganiserad. En annan sak som får mig att bli varm i hjärtat och tycka att hemmets lugna vrå är den bästa platsen man kan vara på är Lilleman, mannen i huset och katten Stig. Igår kväll klev en stolt Lilleman rakt ut från badrummet och förkunnade högt för Stig som låg i soffan att: "Stig, jag har en ny pyjamas". Sedan snurrade han långsamt ett varv så Stig skulle se ordentligt, gav honom en rungande smällpuss och gick raka vägen in och la sig i sin säng.

När jag kom hem från jobbet idag väntade killarna på mig med fikakorg så det fick bli en kvällsrunda med båten. Vågorna slog och vinden ven men vad gör det när man kan dra upp kapellet, dricka varmt kaffe och mysa med sina killar?

2 kommentarer:

  1. Låter helt underbart Erica! Vilka killar du har <3

    Mysigt med båt, fika och mys tillsammans med familjen! Inte mycket som slår det faktiskt!
    Stor kram till er!

    SvaraRadera
  2. Tvättstuge drömmen har jag nästan varje natt..... skall bara få tid att förverkliga den med :) Myspys och boakänslan hör hösten till tycker jag och tänk vilken lycka det är att få ha sina kära mitt i denna känsla! Ha det gott!

    SvaraRadera