söndag 4 september 2011

Wanås Skulpturpark

Vi tog en söndagsutflykt med Lillemans farmor till Skåne för att besöka Wanås Skulpturpark. Det var väldigt vackert! Konst möter natur, det mesta var beläget ute i skogen som fasta installationer som man fick röra, klättra och gunga på. Det var perfekt för en liten Lilleman med sig som aldrig sitter still. I slutet av konstrundan satt kissande damen och såg ut över sjön, rätt som det var kissade hon och även som vuxen var det kul att se, att hon även bar havaianas på fötterna bättrade på skratten!


Gungorna i det enorma bokträdet var Lillemans höjdarstopp. Där fanns många gungor i olika höjder och ju högre upp Lilleman satt desto nöjdare var han. Jag fick hjälp av mannen i huset att ta mig upp på en som var högt upp och samtidigt gungar Lilleman på en lägre på andra sidan trädet, fantastiskt kort!

1 kommentar:

  1. Det var kul att ni/ Nils gillade min inbjudan till Wanås, visst är det härligt med alla dessa installationer i naturen och även dessa faktiskt ångest fyllda inomhus konstverk...jag bara älskar det så nästa år tar vi en tur till och tittar på nyheterna. Jag blev så glad att Nils tyckta det var så roligt.
    Vi hörs i veckan kram farmor/Åsa

    SvaraRadera